Fodermængde (Kat)

Fuldkost fra SKYTTENS giver god fordøjelse

Katte skal have den rette mængde foder for at være friske og sunde. Også selv om de selv jager og spiser bytte som mus, rotter og andet.

Den voksne kat bør kun fodres en gang dagligt med afmålt ration. Det sikrer den bedste fordøjelse og giver en sund mave/tarmfunktion. Lad være med at give din kat rester af familiens mad, den bliver bare for tyk.

Så meget spiser din kat
Katte, der spiser rester eller supplerer med jagtbytte som mus, rotter og andet, kan være sværere at vurdere. Men regn med, at voksne katte der får  kvalitetsfoder fra SKYTTENS, æder 80-100 gram foder dagligt svarende til 350 – 400 kalorier.

Sådan fodrer du din voksne kat
Når katten fodres, bør den overlades til sig selv, fordi den i dette øjeblik ikke kan koncentrere sig om andet. Katte med konstant adgang til foder vil æde 8 – 16 gange i døgnet  og det vil ikke reducere antallet af byttedyr.

Katten vil ikke spise
Katte kan være meget kræsne og helt nægte at indtage en type foder, mens de glædeligt spiser en anden. Katte er snu, og deres kræsenhed kan være tillært; vælger man i sin usikkerhed at fodre katten med lækre luksus godbidder, bliver det endnu sværere at få den til at spise almindelig sund og nærende fuldkost.

Derfor er det en god ide at købe kvalitetskattefoder fx SKYTTENS KAT, evt. veksle med andre typer, så katten ikke bliver træt af den samme kost dag ud og dag ind. Hold i det hele taget inde med godbidder mellem måltiderne.

Spisevægring kan også skyldes sygdom, så nægter katten vedvarende at spise, bør du få den undersøgt hos dyrlægen. Utrygge eller bange katte, kan også holde op med at spise.

Kontakt SKYTTENS og hør nærmere om sund og nærende fuldkost til katte.Kontakt kundeservice på 7026 2678 eller klik her.