Foderprogrammer

SKYTTENS er for hunde og katte i alle størrelser…

En altid gennemtestet sundheds- og ernæringsmæssig balance mellem de enkelte ingredienser og råvarer i SKYTTENS sikrer, at din hund eller kats næringsbehov bliver dækket korrekt.

Med et bredt og højt udviklet program af kvalitetsfuldkost, er du sikker på at kunne tilbyde din hund eller kat  lige netop den kosttype, der matcher og udvikler dens fysiske og mentale udvikling.

SKYTTENS leverer kvalitet direkte til dig.
SKYTTENS producerer sunde og nærende fuldkostprodukter,vi har et meget lille markedsførings budget og kan derfor levere hurtigt, billigt og lige til din foderskål, og vi kommer Danmark rundt hver uge, nemmere kan det ikke blive.

Plantedirektoratet kontrollerer ved analyse af stikprøver, at alle produkter fra SKYTTENS opfylder bestemmelserne i foderstoflovgivningen.

Kontakt SKYTTENS og hør mere om vores store udvalg af sund og nærende fuldkost til hunde og katte i alle aldre.  Kontakt kundeservice på 7026 2678 eller klik her

SKYTTENS betyder sund pels
SKYTTENS produkter har meget høj optagelighed og dermed stor energimængde. SKYTTENS SPECIAL, SØCLA samt ARKTIS er tilsat en effektiv olieblanding, der indeholder de meget vigtige essentielle Omega 3 og Omega 6 fedtsyrer, hvilket giver hunden en blank og skinnende pels samtidig med, at de sunde olier forebygger tør pels.

 

Giv hvalpen kvalitetsfoder fra SKYTTENS

I SKYTTENS kvalitetsfoder til hvalpe er alle vitaminer og mineraler nøje afstemt efter det, de små har brug for.

Fuldkost fra SKYTTENS til hvalpe er nøjagtigt afstemt med vitaminer, mineraler og proteiner efter vægt, alder og adfærd. Kun sådan giver man hvalpen de bedste vækstbetingelser.

Hjælp hvalpen med at spise
Vær 100% sikker på at hvalpen spiser sin mad, og ikke bare står og roder rundt i det. Især helt små racer kan være svære at få til at spise. En god ide er at stille både en skål med tørt foder og en med opblødt foder – og så se hvad hvalpen vælger. Brug altid vand til at blande op med – aldrig mælk – og stil altid frisk vand ved siden af madskålen.

Kontakt SKYTTENS og hør mere om vores kvalitetsfoder til hvalpe.Kontakt kundeservice på  7026 2678 eller klik her.