Profil

SKYTTENS har leveret kvalitetsfoder til hunde og katte siden 1970

SKYTTENS har siden 1970 fremstillet højkvalitetsfoder til hunde og katte,og vi er i dag blandt Europas førende leverandører.

Fokus på gode råvarer og en naturlig lyst til altid at levere kvalitet og service, har – helt fra begyndelsen af virksomhedens levetid – været nøgleordene for den vækst, vi til stadighed oplever.

Det betyder, at vi i dag er en oplagt foderleverandør for kvalitetsbevidste hunde- og katteejere, herunder opdrættere, politi, foreninger m.v.

Vi spænder vidt
SKYTTENS store sortiment dækker alle behov – lige fra den mindste og søde killing over små friske hundehvalpe til aktive, fokuserede arbejdshunde og ældre hunde. I vores program tager vi altid hensyn til allergi og andre sygdomme og symptomer, der plager hunde og katte.

Det handler om holdninger
Foder til dine bedste venner er altid et spørgsmål om holdninger. For de fleste handler det ikke om mængder og pris – men om kvalitet, der sikrer livskvalitet og masser af dage med venskab, leg og oplevelser.Det er jo derfor, vi holder kæledyr.

Hos SKYTTENS arbejder vi derfor på, at ethvert måltid til hunde og katte skal være velsmagende, korrekt sammensat af sunde og nærende ingredienser – med andre ord; det skal være det bedste af det bedste.Derfor gør det jo ikke noget at det kan fåes til en fornuftig pris.

Hurtig levering og svar på dine spørgsmål
SKYTTENS tilbyder høj service på alle fronter,vi leverer på faste dage over hele landet, og du kan få særdeles kompetent telefonrådgivning alle hverdage fra kl. 7.30 – 16.30.

Kontakt kundeservice på 7026 2678 eller klik her.