Hvalp

Pas godt på hvalpen med SKYTTENS fuldkost…

Fuldkost fra SKYTTENS hjælper hvalpen med at vokse og blive klar til et langt liv fuld af udfordringer. 

Begynd opdragelsen af din hvalp allerede fra første dag i familien, så den kan udvikle sig harmonisk og blive til glæde for alle parter.

Det er altid nemmere at give hvalpen gode vaner end at vænne den af med dårlige. Ros for ønsket adfærd og sig et tydeligt og bestemt NEJ – og ignorer eller afled dens opmærksomhed, når den gør noget, den ikke må.

Med SKYTTENS får du mere glæde af din hvalp
Jo bedre start din hvalp har fået, jo sjovere et voksenliv får den – og jo nemmere kommer den gennem alderdommen. Giv den de bedst mulige betingelser fx via sund og nærende fuldkost fra SKYTTENS samtidig med, at du motionerer og udfordrer den i respekt for dens fysiske formåen, kan du få al mulig glæde af din hvalp.

Kontakt SKYTTENS og hør mere om vores store udvalg af sund og nærende lavpris fuldkost til hunde i alle aldre.Kontakt kundeservice på 7026 2678 eller klik her.

Kosten skal matche din hvalps livsstil
En aktiv hvalp kræver flere kalorier og næringsstoffer, end en hvalp med mindre aktivitetsniveau gør. Spiser din hvalp for meget og forkert uden at få motion, risikerer den senere i livet at få livsstilssygdomme som overvægt, gigt, blodpropper og besvær med at bevæge sig.