Hund

Rigtig ernæring giver en sund, aktiv og glad hund…

Fuldkost hundefoder fra SKYTTENS indeholder de vitaminer og mineraler, din hund har brug for. Samtidig får din hund en korrekt og velafbalanceret mængde af protein, fedt, kulhydrater, vitaminer og mineraler.

Sovs, kartofler, leverpostej og andet er er ikke super ernæring til din hund. Et godt og aktivt hundeliv kræver velafbalanceret kost med protein, fedt, kulhydrater, vitaminer og mineraler i rigtige mængder samt motion og leg.

Vælg sund fuldkost fra SKYTTENS
Fuldkost hundefoder fra SKYTTENS indeholder samtlige af de mineraler og vitaminer, din hund har brug for. Det er derfor ikke nødvendigt – ja ofte er det ligefrem sundhedsskadeligt – at tilsætte levertran, vitaminpiler og/eller andet.

Kontakt SKYTTENS og hør mere om vores store udvalg af sund og nærende fuldkost.Kontakt kundeservice på 7026 2678 eller klik her.

Giv din hund roser – ikke søde sager
Modsat katte elsker hunde slik, men vil du belønne din hund fx under træning, er den tilfreds med en kugle tørfoder i belønning – helst sammen med en god portion ros.

Et godt ben at gnave på
Undgå ben fra vildt og små knogler fra lam og gris, som din hund kan finde på at sluge hele. Vælg hellere et godt ben fx marvben fra okse og kalv eller bløde ben fra kylling og poulard.