Killingens foderprogram

SKYTTENS KAT dækker også killingens behov

Sørg for at killingen får de rette mængde af proteiner, vitaminer og mineraler. Brug altid foder fra SKYTTENS KAT blandet med lunkent vand. Det foder man giver sin killing har en enorm betydning for dens vækst fremover. Giv din killing det bedste af det bedste; vælg SKYTTENS KAT.

En killing vokser og udvikler sig utroligt meget i løbet af sit første leveår. Nogen mener ligefrem, at en killing udvikler sig 14 gange hurtigere end et menneske.

Fuldkost til katte og killinger fra SKYTTENS har så et højt indhold af proteiner fra fisk, fjerkræ og æg samt korrekt sammensætning af råvarer, at det opfylder alle de ernæringsmæssige behov, en killing har brug for.

Deklaration
Indeholder koncentrat fra kyllingelever, som bl.a. stimulerer smagen.

Holdbarhed 12 måneder fra fremstillingsdatoen, der er påtrykt sækkene. Server foderet opblødt i lunkent vand, og sørg altid for at killingen har adgang til friskt vand.

Plantedirektoratet kontrollerer ved analyse af stikprøver, at alle produkter fra SKYTTENS opfylder bestemmelserne i foderstoflovgivningen.

Kontakt SKYTTENS og hør mere om vores sunde og ernærende mad til katte og killinger. Kontakt kundeservice på 7026 2678 eller klik her.