Træning (Hund)

Hunde bør hele tiden lære nye ting…

Hunde der bliver trænet meget, og som hele tiden lærer nye ting, får et mere balanceret adfærd.

Uanset om hunden lærer at give pote eller opstøve vildt, vil den helt sikkert være glad for at lære nyt. Det ligger simpelthen i hundens natur.

Studer din hund
Hunderacer er forskellige og ingen er hunde ens. Hvor meget – eller hvor lidt – ens hund skal trænes for at blive dygtig og harmonisk, bør man som hundeejer selv sætte sig ind i ved at studere den.

Træning i det fri
Når det er sommer kan alting foregå udendørs, man går længere ture – og parker, skove, marker, strande og meget mere lokker både hund og menneske ud til fælles oplevelser i det fri. Her er der rig mulighed til at træne sin hund og lære den alt lige fra sjov til seriøse opgaver.

Når det er koldt
Har man først vænnet hunden til aktivitet, må man ikke snyde den selv om det bliver vinter og koldt. Man kan evt. gå kortere men hyppigere ture – alt afhængig af vejret.

Søg og din hund skal finde
En nem måde til at give sin hund et mere aktivt liv på er at droppe madskålen, og lade hunden selv arbejde for føden.

Din hunds liv bliver mere meningsfuldt liv, når den får dækket sit naturlige behov for at arbejde. Det forebygger adfærdsproblemer, opbygger lederskab på en hensigtsmæssig måde og giver i det hele taget hunden et rigtigt hundeliv.

Prøv at kaste lidt mad ud på græsplænen eller på bryggers- eller køkkengulv. I begyndelsen skal maden være nem at finde, men når hunden har fanget ideen, kan man gøre det sværere for den. Læg godbidderne i forskellig højde, så de er vanskeligere at finde.

Kontakt SKYTTENS og hør mere om, hvilket hundefoder der egner sig bedst til forskellige træningssituationer.Kontakt kundeservice på 7026 2678 eller klik her.